Μητσοτάκης: Το Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στις 30 Νοεμβρίου

27 Αυγούστου 2024 13:36

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ομιλία στην εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη / Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr».

Λίγο νωρίτερα μίλησαν ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Άκης Σκέρτσος, ο Θανάσης Κοντογεώργης, ο Νίκος Παπαθανάσης, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην σημερινή εκδήλωση είπε αποτέλεσε μια επιλογή προκειμένου να παρουσιαστούν τα έργα που έχουν γίνει και σχεδιάζονται να γίνουν στη Θεσσαλονίκη και τη Κεντρική Μακεδονία καθώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια της ΔΕΘ διαπιστώθηκε ότι αδικείται η πόλη δεδομένου ότι στην ομιλία των ΔΕΘ η ομιλία αφορά τους εθνικούς στόχους της χώρας.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον περιφερειακό σχέδιο ανάπτυξης που να λαμβάνει υπόψη τις προτεραιότητες των τοπικών κοινωνιών και στην πλατφόρμα λέγοντας ότι έχει μεγάλη σημασία. «Είναι η δέσμευση της κυβέρνησης και όλων των φορέων» είπε για την πλατφόρμα και να υπάρχει λογοδοσία έναντι των πολιτών. Μέσα από την πλατφόρμα είπε ότι υπάρχει προτεραιοποίηση των έργων δεδομένου ότι υπάρχουν 102 δις ευρώ για έργα. «Αποτελεσματικότητα, είναι η λέξη που διακρίνει την κυβέρνηση και μπορούμε να υλοποιούμε αυτά τα οποία δεσμευόμαστε» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos