ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης αποκαθήλωσε Φάμελλο - Στη θέση του ο Παππάς

27 Αυγούστου 2024 18:32

Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως αναλαμβάνει τη θέση του Σωκράτη Φάμελλου ως επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Επίσης, τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης ενώ ενδέχεται να μη φύγει ο Διονύσης Καλαματιανός. Ωστόσο απομένει να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι πληροφορίες.

Βέβαια, ερωτήματα υπάρχουν και για τη θέση του Παύλου Πολάκη, ως αρχισυντονιστή του κόμματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται και σε αυτό το θέμα να παίξει ρόλο ο Νίκος Παππάς.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Πόπη Τσαπανίδου ανακοίνωσε ότι κρατάει την έδρα του Επικρατείας, μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου. Η Πόπη Τσαπανίδου είχε νωρίς το πρωί της Τρίτης συνάντηση με τον κ. Καπνισάκη κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει την έδρα, όπως είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό το Dnews.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Πόπη Τσαπανίδου αναμένεται να ορκιστεί βουλευτής την ερχόμενη Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι μετά την παραίτηση Ηλιόπουλου, η ηγεσία της Κουμουνδούρου είχε εντείνει τρομακτικά τις πιέσεις προκειμένου να παραιτηθούν οι επόμενοι υποψήφιοι Επικρατείας, με το επιχείρημα λήψης της έδρας από τον 9ο στην κατάταξη Στέφανο Κασσελάκη.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης δεν θα βρεθεί δια ζώσης στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος καθώς βρίσκεται στα Χανιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos