Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Πιλοτικά lockers στα σχολεία για να κλειδώνουν εκεί τα κινητά οι μαθητές

18 Σεπτεμβρίου 2024 14:33

Δεκτός από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου έγινε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων του πρωθυπουργού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 12:00 το μεσημέρι και στη σύντομη συζήτηση που είχαν μπροστά στις κάμερες αναφέρθηκαν στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ («Σπίτι μου 2», απογευματινά χειρουργεία), στο χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε ο Έλληνας επίτροπος Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς και στην έκθεση του Μάριο Ντράγκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο «Σπίτι μου 2», τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι το πρόγραμμα για τους νέους. Αναφέρθηκε, ακόμη, στις προσλήψεις γιατρών που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στα νοσοκομεία, ενώ τόνισε και τη σημασία του Ψηφιακού Φροντιστηρίου στα σχολεία.

«Θεωρώ πάρα πολύ σημαντική τη δέσμευση για την απαγόρευση της χρήσης κινητών κατά τη διάρκεια του σχολείου. Το εννοούμε όταν λέμε "το κινητό στην τσάντα". Το ζήτημα είναι να αντιληφθούμε όλοι ότι αυτό βοηθάει την ίδια τη μαθητική διαδικασία. Έχουμε συζητήσει να προμηθεύσουμε πιλοτικά lockers στα σχολεία για να κλειδώνουν τα κινητά τους οι μαθητές και να τα παίρνουν όταν φεύγουν», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εικόνες από τη συνάντηση Μητσοτάκη - Σακελλαροπούλου:

mitsotsakis ptd 1.jpg

mitsotsakis ptd 2.jpg

mitsotsakis ptd 3.jpg

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos