Οικονομικό κραχ στον ΣΥΡΙΖΑ – Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών για χρέη σε προμηθευτή

18 Σεπτεμβρίου 2024 17:38

Εκτός από τα πολιτικά εμφανίζονται και τα οικονομικά αδιέξοδα στην πολύπαθη Κουμουνδούρου.

Σε κατάσταση «ασφυξίας» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κουμουνδούρου. Και όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο εξαιτίας των εσωκομματικών εξελίξεων που καταλήγουν στην ανάδειξη νέας ηγεσίας. «Ασφυξία» καταγράφεται και από τα διαχειριστικά προβλήματα που «σκάνε» από την δύσκολη καθημερινότητα του κόμματος.

Το πιο βασικό είναι οι «παγωμένοι» τραπεζικοί λογαριασμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, προμηθευτής του ΣΥΡΙΖΑ που του χρωστά το κόμμα περισσότερες από 200.000 ευρώ από την περίοδο 22-23 έχει κινήσει την απαιτούμενη νομική διαδικασία με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί του κόμματος να έχουν μπλοκάρει. Επί της ουσίας, δεν μπορεί να κινηθεί τίποτα σε οικονομικό επίπεδο.

Το πρόβλημα με τις τραπεζικές «κάνουλες» του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς με τους τραπεζικούς λογαριασμούς να έχουν «παγώσει» είναι δύσκολο να φτάσει στα χέρια της Κουμουνδούρου ακόμα και η δόση της κρατικής χρηματοδότησης του κόμματος, η οποία είναι, ούτως ή άλλως, σημαντικά μειωμένη. Μια δόση, στην ρευστή κατάσταση που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο, φαντάζει ως «μάννα εξ ουρανού» για μια σειρά από χοντρά «ζόρια» που αντιμετωπίζει η Κουμουνδούρου αυτή την περίοδο.

ieidiseis.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos