×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 - Psts.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ.σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στους δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Πάρου και Αντιπάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 20:30

Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα 25 και 26/1/2014

Συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου 2014 τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Κυκλάδων. H ΕΠΣ Κυκλάδων ανακοίνωσε το τελικό πρόγραμμα των παιχνιδιών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου - Τσουκαλιών - Γλυφάδων Πάρου «Πρόοδος - Ανάπτυξη» έκοψε το περασμένο Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα του συλλόγου στα Μάρμαρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή19 Ιανουαρίου, η 1η Συνέλευση μελών της Κίνησης Πολιτών για τη Σύρο στο Πνευματικό Κέντρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συγκέντρωση που έγινε στο "Ίδρυμα Πρόκου" στην Απολλωνία της Σίφνου, μίλησαν το Σάββατο το απόγευμα 18/1 ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και ο Συντονιστής του Τμήματος Υγείας του κόμματος Νίκος Μανιός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωρίζουμε ότι η Δ.Ε.Η. παρέχει το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα μειωμένης τιμής ρεύματος, έως και 42%, σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 14:57

Συλλήψεις σε Τήνο και Σύρο

Στις 19-01-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 14:55

Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεργασία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 14:51

Κινηματογράφος στον Αρχίλοχο

Η Φράνσις ζει στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχει διαμέρισμα. Η Φράνσις δουλεύει σε μια σχολή χορού, αλλά δεν είναι χορεύτρια. Η Φράνσις έχει μια καλή φίλη,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos