×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σίφνος: Κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο από τη ΔΕΗ

20 Ιανουαρίου 2014 15:03

Σας γνωρίζουμε ότι η Δ.Ε.Η. παρέχει το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα μειωμένης τιμής ρεύματος, έως και 42%, σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών.

Ειδικότερα, το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο απευθύνεται σε άτομα και οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργους, γονείς με τρία προστατευόμενα τέκνα και άτομα με αναπηρία. Τα κριτήρια ένταξης σε αυτό είναι τα παρακάτω:

Εάν έχετε χαμηλό εισόδημα

Οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 18.000 € (για τους μόνιμους κατοίκους Σίφνου, που είναι νησί κάτω των 3.100 κατοίκων). Το όριο των 18.000 € προσαυξάνεται κατά 3.000 € ανά τέκνο, για τα δύο πρώτα προστατευόμενα τέκνα.

Μέση 4μηνιαία κατανάλωση 200 kwh έως 1.500 kwh.

Εάν είστε γονιός με τρία προστατευόμενα τέκνα

Οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 29.500 € (για τους μόνιμους κατοίκους Σίφνου, που είναι νησί κάτω των 3.100 κατοίκων).

Μέση 4μηνιαία κατανάλωση 200 kwh έως 1.700 kwh.

Εάν είστε μακροχρόνια άνεργος

Άνεργος για τουλάχιστον έξι συνεχόμενους μήνες, στο τέλος του προηγούμενου μήνα από αυτόν που υποβάλλεται η αίτηση.

Οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 18.000 €, (για τους μόνιμους κατοίκους Σίφνου, που είναι νησί κάτω των 3.100 κατοίκων. Στο παραπάνω φορολογούμενο εισόδημα δεν συνυπολογίζεται τυχόν εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες που αποκτήθηκε στο διάστημα πριν από την περίοδο ανεργίας.). Το όριο των 18.000 € προσαυξάνεται κατά 3.000 € ανά τέκνο, για τα δύο πρώτα προστατευόμενα τέκνα.

Μέση 4μηνιαία κατανάλωση 200 kwh έως 1.500 kwh.

Εάν είστε Α.Μ.Ε.Α.

Άτομο με αναπηρία άνω του 67% ή με προστατευόμενα μέλη με αναπηρία άνω του 67%.

Οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 23.500 €.

Μέση 4μηνιαία κατανάλωση 200 kwh έως 1.700 kwh.

Εάν έχετε ανάγκη μηχανικής υποστήριξης

Άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης ή που τα βαρύνουν προστατευόμενα μέλη των οποίων η ζωή εξαρτάται από τη χρήση ιατρικών συσκευών.

Οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 30.000 €.

4μηνιαία κατανάλωση 200 kwh έως 2.000 kwh (η κατανάλωση πέραν του ορίου αυτού τιμολογείται με το ισχύον οικιακό τιμολόγιο που αντιστοιχεί στη συνολική 4μηνιαία κατανάλωση).

Για την υποβολή αίτησης απαιτούνται:

Λογαριασμός ρεύματος κύριας κατοικίας, στο όνομα του αιτούντα.

Τα προσωπικά σας στοιχεία (αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, ΑΦΜ και για έγγαμους ΑΦΜ συζύγου).

Για τα άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης, απαιτούνται επιπλέον: ΑΜΚΑ και ο αριθμός πρωτοκόλλου της σχετικής βεβαίωσης κρατικού ασφαλιστικού φορέα ή –σε περίπτωση ανασφάλιστου– αντίστοιχη βεβαίωση κρατικού νοσοκομείου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos