Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Στις 23-11-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 65χρονος ημεδαπός και ένας 41χρονος υπήκοος Πολωνίας, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι οι αιτήσεις για αλλαγή του ορισμού, οποιαδήποτε αγώνα, προς την ΕΠΣ Κυκλάδων κατατίθενται στα γραφεία της, εγγράφως, το αργότερο 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα, έτσι ώστε και εκείνη με την σειρά της να ενημερώσει εγγράφως κάθε
ενδιαφερόμενο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Υπήρξε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία από μέλος του ΔΣ του Πανσιφναϊκού το προηγούμενο βράδυ λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο πρόσωπο σε 34χρονο, που είχε υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού, δημιούργησαν Έλληνες επιστήμονες, μετά από σειρά πλαστικών επεμβάσεων και εμφύτευση φρυδιών και γενιών!Η περίπτωση του 34χρονου παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη, από το διαπρεπή πλαστικό χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή, πρόεδρο της Advanced Hair Clinicsστην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 30.11.2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:00 π.μ , στο ξενοδοχείο «Ερμής» στην Ερμούπολη της Σύρου θα πραγματοποιηθεί Συνέλευση των Αλιευτικών Συλλόγων του Ν. Κυκλάδων η οποία διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό σωτερικής
Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευη 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα
της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σερίφου λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Νάξου 62, 49χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη, όρισε αντιπρόεδρο του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ ή όχι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tη διαβεβαίωση ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι πλήρως εξασφαλισμένες καθώς μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει αποσοβηθεί πλέον ο κίνδυνος κουρέματος, έκανε πριν από λίγο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οξύτατο επεισόδιο με απροσδιόριστες συνέπειες σημειώθηκε σήμερα «στον αέρα» της συροτουρκικής μεθωρίου μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας όταν τουρκικά F-16 κατέρριψαν αεροσκάφος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, με την αιτιολογία ότι είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο. Διαφορετική εικόνα δίνει η Ρωσία ενώ αγνοείται η τύχη των δύο πιλότων που φαίνεται πως πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν τα αλεξίπτωτά τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώπιον δικαστή θα βρεθεί σήμερα ο άνδρας που φέρεται να προσέφερε το σπίτι στο οποίο διέμενε ο «εγκέφαλος» τζιχαντιστής Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ στο προάστιο Σεν Ντενί του Παρισιού μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos