Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Να μην ανασταλεί η υλοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί για το μεταναστευτικό, λόγω της προεκλογικής περιόδου, ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα περιστατικό αυτοκτονίας στο νοσοκομείο της Σύρου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία το πρωί της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νάουσα έγινε και εφέτος το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Εννιάμερα της εορτής της Κοιμήσεων της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο 22-08-2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πάρου συνάντηση του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου με τον Κινέζο Πρέσβη στην Ελλάδα Ζou Xiaoli και τον Αντιπρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου Ελευθέριο Κόντο οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου για επίσκεψή τους στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 23-08-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 32χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου "Μαριάνθη Σίμου" τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, 8 -9 το βράδυ!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Πάρο και την Αντίπαρο επισκέφτηκαν από 20 .8.15 έως και 23.8.15 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Στέλιος Μπρίγγος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ταχείς ρυθμούς και, ενδεχομένως, χωρίς καν τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, που περιγράφει το άρθρο 37 του Συντάγματος προς αναζήτηση οικουμενικής κυβέρνησης, οδεύει η χώρα προς τις κάλπες, πιθανότατα την 20ή Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξι προγράμματα που δεν επηρεάζονται από τις πολιτικές εξελίξεις και την προεκλογική περίοδο πρόκειται να προκηρύξουν το υπουργείο Εργασίας και ο ΟΑΕΔ για 71.917 θέσεις εργασίας και αυτοαπασχόλησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο (Σάββατο 29 Αυγούστου) με την μουσικοχορευτική εκδήλωση «Tango Acropolis». Από τις 8:30 μ.μ. ως τις 11:30 μ.μ. ο προαύλιος χώρος του Μουσείου θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα που θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μουσικής και του χορού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos