Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Έγινε γνωστό στη συνεδρίαση του Δ.Σ Πάρου ότι τα γλυπτά που φιλοτεχνήθηκαν στο 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής Πάρου "Παρία Λίθος" τον Ιούνιο του 2011 θα τοποθετηθούν στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο μικρά παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών πνίγηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά και την Αρτέμιδα Αττικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερομηνία - κλειδί που θα δείξει, αν μια συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Θεσμών για το νέο πρόγραμμα στήριξης είναι δυνατή πριν από τις 20 Αυγούστου, είναι η ερχόμενη Δευτέρα 10 Αυγούστου, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο της Ευρωζώνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα σημαντικό πρόγραμμα συνεργασίας που δε θα έχει το παραμικρό κόστος για το ελληνικό κράτος, αλλά αντίθετα θα έχει μεγάλα οφέλη για την προβολή του ελληνικού πολιτισμού και του τουρισμού με σύγχρονα μέσα και μάλιστα σε ένα νέο, συνεχώς διευρυνόμενο κοινό σχεδιάζουν από κοινού το Υπουργείο Πολιτισμού και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών «Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος» του Πανεπιστημίου Σάιμον Φρέιζερ του Καναδά.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επί τη βάσει του κοινού οράματος της δημιουργίας μιας καθαρής από τους μαχητές του ISIS ζώνης στη Συρία συντηρείται η βολική αεροπορική συμμαχία μεταξύ Αγκυρας και Ουάσιγκτον, παρά τις έντονες διαφωνίες των δύο πλευρών στο κουρδικό ζήτημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το βλέμμα της διεθνούς κοινότητας στραμμένο στη βόρεια Συρία και στις τουρκικές επιδρομές κατά του PKK στο βόρειο Ιράκ, το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ λίγο μακρύτερα από το σημείο των βομβαρδισμών στην πεδιάδα που βρίσκεται η Μοσούλη, συνεχίζει ανενόχλητο τις φρικαλεότητες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos