Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Κάποιοι από εσάς θα πιστεύετε ότι μόνον οι μικρόσωμοι σκύλοι κρυώνουν, ενώ κάποιοι άλλοι θα ισχυρίζεστε ότι τα ρουχαλάκια για σκύλους είναι, απλά, μια μόδα. Γιατί οι τετράποδοι φίλοι μας έχουν τη δική τους «ενδυμασία»: το τρίχωμά τους, που τους προστατεύει από το κρύο. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι έτσι…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συνάντηση και συνομίλησε με αστέγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός συζήτησε μαζί τους για όλα όσα τους απασχολούν και αναζητούν λύση. Οι άστεγοι, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τον ευχαρίστησαν για την απρόσμενη συνάντησή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μεγάλη τραγωδία έρχεται στη δραματική σειρά του ALPHA, που θα φέρει τα άνω κάτω. Ο φόνος του Πέτρου είναι πλέον γεγονός στο «Σασμό» κι ένας μάρτυρας που θα δει όλη τη δολοφονία θα το βάλει στα πόδια από τον φόβο και τον πανικό. Τι πραγματικά θα συμβεί;

Κατηγορία LIFESTYLE

Η επέλαση της κακοκαιρίας “Ελπίς” που βρίσκεται σε εξέλιξη, επιβεβαίωσε τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για... προτίμηση του χιονιά στα Κυκλαδονήσια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων στη συνεδρίασή του της 10ης Ιανουαρίου 2022 συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά την επίσκεψή του στην Πάρο την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την χρηματοδότηση από το Υπουργείο του μιας σειράς έργων υποδομής στο νησί τα οποία επιβάλλεται να υλοποιηθούν όπως τόνισε, για το σκοπό της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και την υποστήριξη του τουρισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το επόμενο Σαββατοκύριακό (29-30/01) ξεκινάει η εσωτερική αγωνιστική κίνηση της χρονιάς 2022 και για τους δρόμους αντοχής και το δίαθλο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου, τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ.Σ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς το Δήμο, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, προς τη βουλευτή Κυκλάδων κα. Μονογυιού και προς το αρχιτεκτονικό γραφείο Studio 265 του κ. Πετρόπουλου Βαζαίου, για την άψογη συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα στην προσπάθεια που κάνουν για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos