Πάρος: Ποιούς ευχαρίστησε ο αν.Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας για τη συμβολή τους στην υλοποίηση έργων υποδομής στο νησί;

22 Ιανουαρίου 2022 18:20

Κατά την επίσκεψή του στην Πάρο την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε την χρηματοδότηση από το Υπουργείο του μιας σειράς έργων υποδομής στο νησί τα οποία επιβάλλεται να υλοποιηθούν όπως τόνισε, για το σκοπό της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και την υποστήριξη του τουρισμού.

Ο κ. Πέτσας μάλιστα, αποδείχτηκε, γνώστης των ζητημάτων προς επίλυση που αντιμετωπίζει το νησί καθώς και των δρομολογημένων έργων που απομένει να υλοποιηθούν και στο τέλος των ανακοινώσεών του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αιτία της καλής ενημέρωσής του για τα θέματα της Πάρου.

Όπως αποκάλυψε έχει συχνή, άριστη επικοινωνία με το Δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο αλλά και τους βουλευτές Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννη Βρούτση, κ. Φίλιππο Φόρτωμα και κα. Κατερίνα Μονογυιού οι οποίοι γνωρίζουν καλά τα θέματα που αφορούν στο νησί.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τόσο το Δήμαρχο όσο και τους εν λόγω βουλευτές, κάνοντας επίσης σε ανθρώπινο επίπεδο αναφορά και στο πρόσφατο τραγικό δυστύχημα με θύμα τον αδελφό της βουλευτή κας Μονογυιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos