Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε απάντηση στο σίριαλ της μεταγραφής του, καθώς ανακοίνωσε ότι πλέον θα αγωνίζεται στις ΗΠΑ, στην Ιντερ Μαϊάμι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι πλέον αισιόδοξες προβλέψεις φαίνεται ότι δεν στάθηκαν ικανές να εικάσουν το μέγεθος της αύξησης που σημείωσαν οι αφίξεις επισκεπτών με πλοίο στην Πάρο το Μάιο του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα γοητευτικότερα «χρώματα» περιγράφει αφιέρωμα του ταξιδιωτικού ιστότοπου travelswithmissy που απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό ηλικίας 25 – 34 ετών, τα μαγευτικά νησιά της Πάρου και της Μήλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου που αναποδογύρισε νωρίτερα στην Λεωφόρο Κηφισίας, όπως μετέδωσε το enikos.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νύχτες μαγευτικών κινηματογραφικών προβολών θα ζήσει η Παροικία και φέτος στο Cine Rex!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση του επιδόματος ανεργίας και σύνδεσή του με το μισθό που ελάμβανε ο άνεργος τα τελευταία χρόνια της απασχόλησής του πριν την έξοδό του στην ανεργία, σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αθλήματα σε εξωτερικούς χώρους, στην ύπαιθρο ή στην θάλασσα είναι υπέροχα καθώς σας δίνουν την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να ασκηθείτε στον καθαρό αέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα υποψηφιότητα πρώην δημοτικού συμβούλου από το νησί της Πάρου ως υποψήφιου πλέον περιφερειακού συμβούλου, πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερες από 86.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί και 71.057 έχουν εγκριθεί μέχρι σήμερα (7/6) στο πλαίσιο του προγράμματος «Dentist Pass», του οποίου η πλατφόρμα λειτουργίας άνοιξε πριν από 15 ημέρες (24 Μαΐου).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos