Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στην Ολομέλεια της Βουλής ανεγνώσθη το Προεδρικό Διάταγμα από τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, με το οποίο κηρύχθηκε η λήξη των εργασιών της Α΄ Συνόδου της Κ΄ Βουλευτικής Περιόδου Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Δημαρχείο Τήνου πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Δημάρχου Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντηρά, με τον Επιστημονικό Υπέυθυνο και μέλη του Κλιμακίου Τήνου της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΒΑ Κυκλάδων, στο πλαίσιο της υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο φορέων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρογγυλή Τράπεζα- Εργαστήριο με θέμα την τεχνική και οικονομική υποστήριξη των δήμων για την επίσπευση του ενεργειακού εκσυγχρονισμού των δημοτικών κτιρίων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στους Βίκτορ Άμπρος και Γκάρι Ρίβκουν για την ανακάλυψη του microRNA και του ρόλου του στη μετα-μεταγραφική γονιδιακή ρύθμιση, απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξήσεις στους μισθούς έρχονται από το επόμενο έτος για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαριές συνεχίζουν πέφτουν οι καμπάνες για φοροδιαφυγή καθώς η φορολογική Αρχή εντείνει τις προσπάθειες της για εξάλειψη του φαινομένου, με την Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) να έχει σημαίνοντα ρόλο στο να «ξεκολλά» τις διαδικασίες και να επιβάλλει, όπου χρειάζεται, τα πρόστιμα και τις ποινές που αποφασίζονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έναρξη της διαδικασίας του έργου «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης του λιμένα Μεγίστης για την αποτροπή άμεσου κινδύνου», προϋπολογισμού 817.000 €.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα περιβαλλοντική φορολογική μεταρρύθμιση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο σχεδιασμού, με ειδική ομάδα εργασίας του υπουργείου Οικονομικών να έχει αναλάβει την ανάπτυξη νέων πολιτικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos