×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ: «Σαν μια παρτίδα πινγκ πονγκ»

20 Νοεμβρίου 2013 12:07

Δύο μεγάλες φωνές, δύο σημαντικές ερμηνεύτριες, δύο ξεχωριστές γυναίκες συναντιούνται στην ίδια σκηνή ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποφάσισαν να ενώσουν τις μουσικές δυνάμεις τους τον φετινό, δύσκολο για όλους χειμώνα, με έναν και μοναδικό στόχο: να φέρουν το χαμόγελο και την αισιοδοξία μέσα από τη δύναμη της μουσικής.

Οι δυο τους θα κάνουν πρεμιέρα στις 29 του μήνα, στο «Διογένης Studio», το οποίο μεταμορφώθηκε, με την πολύτιμη βοήθεια του Μανόλη Παντελιδάκη, σε μια όμορφη και ζεστή μουσική σκηνή.

«Επιλέξαμε να είμαστε εδώ γιατί το θέλαμε βαθιά και ουσιαστικά. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνει η καθεμία προσωπικές εμφανίσεις. Βρεθήκαμε επειδή πεθυμήσαμε η μία την άλλη, επειδή θέλαμε να ξαναθυμηθούμε τα παλιά σκιρτήματα της καρδιάς μας, μ' έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, με πλήρη αποδοχή της λέξης συνεργασία» είπε η Αλκηστις Πρωτοψάλτη στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για να συμπληρώσει αμέσως μετά η Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Επιλέξαμε την παρέα, τη συντροφικότητα, τη συνεργασία, αυτά που έχουμε όλοι ανάγκη στη σημερινή δύσκολη εποχή. Και ίσως αυτή να είναι η καλύτερη στιγμή που θα μπορούσαμε να συναντηθούμε γιατί οι εμπειρίες που έχουμε και οι δύο μας συλλέξει, μόνο καλό μπορούν να δώσουν».

Η μουσική σύμπραξη των δύο ερμηνευτριών δεν θα είναι τυπική, όπως συνηθίζεται στις περιπτώσεις των μεγάλων ονομάτων, αλλά ουσιαστική.

Οι δυο τους θα τραγουδούν μαζί πάνω στη σκηνή για τρεισήμισι ώρες, σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος του προγράμματος. «Αυτή η παράσταση είναι σαν μια παρτίδα πινγκ πονγκ. Και στο τέλος του παιχνιδιού νικητής θα είναι πάντα η μουσική. Θα καταθέσουμε ό,τι μας συγκινεί, ό,τι μας κάνει να αισιοδοξούμε, ό,τι μας κάνει να κοιμόμαστε πιο ελαφριά τα βράδια» εξηγεί η Αλκηστις Πρωτοψάλτη. «Είναι μεγάλη ευτυχία που μέσα από αυτή την τέχνη μπορούμε ακόμη να χαμογελάμε και να κάνουμε και τον κόσμο να χαμογελά» προσθέτει με νόημα η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Και επειδή στην εποχή μας η ουσιαστική ψυχαγωγία μπορεί να είναι ανάγκη, αποτελεί ωστόσο, για πολλούς, είδος πολυτελείας, οι ερμηνεύτριες, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του «Διογένης Studio», αποφάσισαν να μειώσουν τις τιμές έτσι ώστε να γίνουν προσιτές σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κοινού.

Ετσι λοιπόν ο χώρος δεν θα λειτουργεί πλέον με όρους νυχτερινού κέντρου αλλά με αυτούς ενός συναυλιακού χώρου.

Η είσοδος θα γίνεται με εισιτήρια οι τιμές των οποίων θα κυμαίνονται από 10 έως 35 ευρώ, ανάλογα με τη θέση. Εισιτήρια μάλιστα θα κλείνονται και μέσω Διαδικτύου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Tickethour.com, όπου ο καθένας θα μπορεί να επιλέγει τη θέση που επιθυμεί να έχει γνωρίζοντας το ακριβές αντίτιμο.

«Θέλουμε να δείξουμε απόλυτο σεβασμό στον κόσμο και στις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα» υπογραμμίζει η Ελευθερία Αρβανιτάκη. «Ζούμε σε μια κοινωνικοπολιτική θύελλα και δεν μπορούμε παρά να εναρμονιστούμε με όλο αυτό που συμβαίνει» επισημαίνει η Αλκηστις Πρωτοψάλτη.

Οπως εύστοχα σημειώνει ο Μανόλης Παντελιδάκης, «η τέχνη καταφέρνει αυτό που δεν μπορεί κάνει η φυσική: ενώνει δύο δρόμους παράλληλους»...

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos