×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η Δήμητρα Γαλάνη στο «PASSPORT»

23 Ιανουαρίου 2014 11:22

«Θέλω να προσφέρω στον κόσμο δύο ώρες στις οποίες θα ησυχάσει η ψυχή του, θα απολαύσει και θα σκεφτεί»: αυτός είναι ο βασικός στόχος της Δήμητρας Γαλάνη

όταν βρίσκεται στη σκηνή, αυτό ακριβώς θα κάνει και στις τέσσερις ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει στη μουσική σκηνή «PassPort» του Πειραιά, από αύριο και για τα τρία επόμενα βράδια Πέμπτης.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε αρκετό καιρό να απολαύσουμε την ερμηνεύτρια σε προσωπικό πρόγραμμα καθώς τα προηγούμενα χρόνια επικεντρώθηκε στις συνεργασίες. Τώρα όμως ένιωσε την ανάγκη για ένα προσωπικό μουσικό τετ-α-τετ με το κοινό της, μέσα από ένα πρόγραμμα το οποίο θα αποτελείται αποκλειστικά από στιγμές του δικού της μεγάλου και σημαντικού ρεπερτορίου.

«Στις προσωπικές εμφανίσεις μού αρέσει που έχω τη δυνατότητα να ''τσιμπολογήσω'' τραγούδια από όλο μου το ρεπερτόριο και να υποδεχτώ τον κόσμο από τη σκηνή που, μετά από τόσα χρόνια, είναι πλέον το σπίτι μου», λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

«Αλλιώς» είναι ο τίτλος του προγράμματος που θα παρουσιάσει σε αυτές της εμφανίσεις της. Τίτλος δανεισμένος από ένα καινούργιο τραγούδι της σε μουσική Χρυσόστομου Μουράτογλου και στίχους Παρασκευά Καρασούλου, ο οποίος έχει βάλει τη στιχουργική του υπογραφή σε όλο το νέο άλμπουμ της ερμηνεύτριας που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Φλεβάρη.

Αυτές τις ημέρες μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τέσσερα νέα κομμάτια που δίνουν το στίγμα της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς. Ανάμεσά τους είναι και η ερωτική μπαλάντα «Αν» από το σάουντρακ της ομώνυμης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και το τραγούδι «Ενα κόκκινο μαντίλι» τη μουσική του οποίου έχει γράψει ο πολυβραβευμένος συνθέτης Jun Miyake στην πρώτη του συνεργασία με Ελληνα καλλιτέχνη.

«Τα καινούργια αυτά τραγούδια αποτελούν την αφορμή για τις εμφανίσεις που θα κάνω» παραδέχεται η Δήμητρα Γαλάνη, προσθέτοντας πως το πρόγραμμά της θα περιλαμβάνει πολλά κι αγαπημένα παλαιότερα κομμάτια της. «Το πρόγραμμα θα είναι στην ουσία μια προσωπική αφήγηση μέσα από τα τραγούδια μου», αναφέρει η ίδια.

Μαζί της στη σκηνή θα είναι η μπάντα της, η οποία αποτελείται από τους Σεραφείμ Γιαννακόπουλο στα τύμπανα, Λάμπη Κουντουρογιάννη στην ηλεκτρική κιθάρα, Νίκο Μέρμηγκα στο λαούτο, το μαντολίνο και στην κιθάρα, Σπύρο Μάνεση στο πιάνο και Στέλιο Προβή στο μπάσο.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos