×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο

04 Φεβρουαρίου 2014 12:33

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε, προχθές, στο «Υγεία» ο Γιώργος Μαρίνος με συμπτώματα δύσπνοιας και πόνου στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και όπως διαβεβαιώνουν οι κοντινοί του «δεν είναι στην εντατική και πάει καλύτερα». Δεν αποκλείουν άλλωστε σε δυο-τρεις μέρες να γυρίσει και σπίτι, αφού υποβληθεί σε περαιτέρω καρδιολογικές εξετάσεις.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο 75χρονος ηθοποιός και show-man έχει αποτραβηχτεί από το θέατρο και ασχολείται κυρίως με την αυτοβιογραφία του. Φίλοι και συνάδελφοί του ενημερώνονται τακτικά για την κατάσταση της υγείας του και τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Μαρίνος γεννήθηκε στον Βοτανικό της Αθήνας στις 18 Ιουνίου 1939, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και πρωτοεμφανίστηκε στην «Οδό Ονείρων» του Μ. Χατζιδάκι (1962).

Αποτελεί από μόνος του ένα «κεφάλαιο» στην ελληνική σόουμπιζ. Καινοτόμος, καυστικός, σαρκαστικόςκαι ασυγκράτητος ερμηνευτής στη σκηνή, έδρεψε δάφνες για δεκαετίες, ενώ και στη δισκογραφία έχει αξιοπρόσεκτες καταθέσεις.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos