×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Γκάζι Live: Διπλή δόση από Pink Martini

15 Μαϊος 2014 10:58

«Είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής», δηλώνει

χαρακτηριστικά ο Τόμας Λοντερντέιλ, ο ιδρυτής των Pink Martini, οι οποίοι θα δώσουν δύο συναυλίες αύριο και το Σάββατο, στο Γκάζι Live.

Το δημοφιλές συγκρότημα της lounge - jazz σκηνής είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό και απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το γεγονός ότι μετά την εξάντληση των εισιτηρίων της πρώτης προγραμματισμένης συναυλίας τους αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί και δεύτερη.

Οι Pink Martini, με τις ταξιδιάρικες μελωδίες τους και την ποικιλία των ρυθμών τους, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το διεθνές κοινό. Τα κομμάτια τους συνδυάζουν ρετρό και τζαζ μοτίβα με ποπ ρυθμούς, αλλά και μουσικά στοιχεία από πολλές διαφορετικές κουλτούρες, και το μελωδικό αυτό «μείγμα» είναι ιδιαίτερα γοητευτικό.

Το τελευταίο τους άλμπουμ, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει τίτλο «Dream A Little Dream» και περιλαμβάνει τραγούδια από την Ιαπωνία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Ρουάντα.

«Μας αρέσει να έχουμε διαφορετικές ιστορίες από διαφορετικές γενιές του κόσμου. Νομίζω πως ο κόσμος αγαπά την ποικιλία και τη διαφορετικότητα αυτή στη μουσική μας, που την κάνει να μην έχει σύνορα», λέει ο Λοντερντέιλ. Και έχει απόλυτο δίκιο, καθώς αυτή η μουσική ποικιλία είναι που έκανε τους Pink Martini να ξεχωρίσουν και να αποκτήσουν το δικό τους μεγάλο και φανατικό κοινό.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos