×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Καλοκαιρινές συναυλίες στο Γκάζι

22 Μαϊος 2014 11:24

Ενα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της η «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων

αυτό το καλοκαίρι. Οι συναυλίες ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 26 Μαΐου με την εμφάνιση των Εncardia, Μάρθας Φριντζήλα, Μίλτου Πασχαλίδη, Locomondo, Gidjo Dilo και πολλών άλλων για την οικονομική ενίσχυση του περιοδικού «Σχεδία». Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, στη σκηνή του παλιού εργοστασίου φωταερίου θα βρεθούν γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής, όπως οι Active Member (18/6), η Δήμητρα Γαλάνη (25/6), οι Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά (2/7), το σχήμα 2Cellos των νεαρών Luka Sulic and Stjepan Hauser (15/7), οι Xαΐνηδες (1/9), ο Σωκράτης Μάλαμας (8/9) και οι Ελευθερία Αρβανιτάκη και Αλκηστις Πρωτοψάλτη (11/9).

Από τις 29 Μαΐου ώς την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Athens Tecnopolis Jazz Festival, με ελεύθερη είσοδο και προσκεκλημένους τους Egy Kiss Erzsi Zene από την Ουγγαρία, την Tamuz Nissim από το Ισραήλ, το ολλανδικό Rembrandt Frerichs Trio, το Loscher Duo από την Αυστρία κ.ά. Ακολουθεί, στις 20 και 21 Ιουνίου, το 2ο En Lefko Festival, στο οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, oι Simple Minds, Κaruan & Band, Boy George, Gramatik και Nick Waterhouse. Ακόμα, από τις 6 ώς τις 8 Ιουνίου η «Τεχνόπολη» φιλοξενεί το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου και Εναλλακτικών Μορφών Εκφρασης, στις 17 Ιουλίου ο χορογράφος και σκηνοθέτης Gustavo Russo παρουσιάζει την παράσταση «Tango in Red Major», ενώ για τις 2 Οκτωβρίου προγραμματίζεται η έναρξη του φετινού Video Art Festival.

Κόμβος Καινοτομίας

Παράλληλα, στην «Τεχνόπολη» λειτουργεί ήδη ο νέος Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, που απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα ενημέρωσης, δικτύωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης από ειδικούς. Δωρεάν ομιλίες, σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις καινοτομίας και παρουσιάσεις πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα έως τα μέσα Ιουλίου στο κτίριο «αεριοφυλάκιο 2», το οποίο έχει εξοπλιστεί με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίες και γρήγορο Ιντερνετ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ατομικά ή ομαδικά ραντεβού με συμβούλους επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον των νεοφυών επιχειρήσεων (28/5), παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κίνα (17/6), το 1ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών κ.ά. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.innovathens.gr. Το πλήρες πρόγραμμα της «Τεχνόπολης» είναι διαθέσιμο στο www.technopolis-athens.com

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos