×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Φιλανθρωπική συναυλία απόψε στο Σταυρό Του Νότου

29 Μαϊος 2014 11:23

Πλήθος αστέρων ελληνικού πενταγράμμου ενώνουν απόψε 29/5/2014 τις φωνές τους για μία συναυλία για καλό σκοπό στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Σήμερα το βράδυ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη συναυλία των αγαπημένων καλλιτεχνούν που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την υποστήριξη του Κέντρου Ημέρας «Βαβέλ».

Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Απόστολος Ρίζος, Γιώργος Ανδρέου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ευτυχία Μητρίτσα, Λεωνίδας Μπαλάφας, Μαριέττα Φαφούτη, Μαρίζα Ρίζου, Μελίνα Κανά, Ξένια Γαργάλη, Ορέστης Ντάντος

Το «Βαβέλ» παρέχει φροντίδα σε παιδιά και ενήλικες διαφόρων εθνοπολιτισμικών προελεύσεων, που έχουν εμπειρία ψυχικών διαταραχών. Οι υπηρεσίες παρέχονται σε ατομικό, οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο, απευθύνονται κυρίως σε παιδιά και εξυπηρετούν την ανάγκη κοινωνικοποίησης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητάς τους.

Στις υπηρεσίες του συμπεριλαμβάνονται διάγνωση, εκτίμηση αναγκών, ψυχιατρική παρακολούθηση, ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική, σύνδεση με υπηρεσίες, συνοδεία, διαμεσολάβηση και ψυχοκοινωνική αποκατάσταση.

Κεντρική Σκηνή Σταυρός του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35-37)

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος με ποτό: 12 €.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos