1η Ιουλίου ξεκινούν παραστάσεις και συναυλίες

04 Ιουνίου 2020 18:02

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια – ξενοδοχεία, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής, οι δραστηριότητες μουσείων καθώς και τα θεραπευτικά λουτρά. Στις 29 Ιουνίου ανοίγουν οι παιδικές κατασκηνώσεις ενώ από την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι συναυλίες, τα συνέδρια και οι εκθέσεις.


Ο υφυπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι ακόμη δεν θα ανοίξουν: οι σχολικές καντίνες, οι κλειστές αίθουσες κινηματογράφου, τα ΚΑΠΗ και τα καζίνο. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως από το Σάββατο 6 Ιουνίου ξεκινά: -Η λειτουργία της εστίασης σε εσωτερικούς χώρους -Η λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία -Η παροχή γευμάτων και ποτών από κυλικείο -Η πώληση γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις.

Από 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια και θεματικά πάρκα, 29 Ιουνίου οι κατασκηνώσεις και 1η Ιουλίου ξεκινούν παραστάσεις και συναυλίες.

Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν μεταξύ άλλων και τα εποχικά.

myota.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos