Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, βρίσκεται από χθες πρώην αστυνομικός μετά από επεισόδιο με επιχειρηματία έξω από το κατάστημα του δεύτερου στη μαρίνα της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, οι έρευνες για τον εντοπισμό εξαφανισθέντος ατόμου στην Αμοργό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, διοργάνωσαν για 3η συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας, το πετυχημένο Karagoutis Training Camp, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο μπάσκετ Γιώργου Καράγκουτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν θέλει κανείς να απολαύσει τις κορυφαίες γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας θα πρέπει να επισκεφτεί το εστιατόριο YIANIYAMAS στην πλατεία της  Νάουσας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 13:52

Συλλήψεις σε Θήρα, Τήνο και Μύκονο

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη χθες από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η έγκριση των ακόλουθων ποσών:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήδη έχει μπει σε εφαρμογή η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας (19.5.2023) που αποθεώνοντας το αφήγημα της ατομικής ευθύνης, το κράτος μεταφέρει όλη την ευθύνη στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, σφυρίζοντας αδιάφορα για τις δικές του ευθύνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με έργα ύψους 451.200 ευρώ ενισχύει το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής τους Δήμους Αμοργού και Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαλύψτε τα αμέτρητα οφέλη του αδιαφιλονίκητου πρωταθλητή των καλοκαιρινών φρούτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στη Σίφνο και τη Σέριφο πραγματοποίησε ο Βουλευτής   Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos