Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Στους 22 οι νεκροί λόγω της λοίμωξης, στα 189 τα κρούσματα - Σε μολυσματικό κλοιό 27 δήμοι στην Αττική - Στο «κόκκινο» Μακεδονία και Θράκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων του 12ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές" στην Σίφνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι γνωστό ότι το πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή είναι από τις μεγαλύτερες εστίες μικροβίων από όλα τα αντικείμενα με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ακουμπάμε συνέχεια με το πιο βρώμικο μέρος του σώματός μας... τα χέρια μας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βράδυ της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων της τριήμερης, αφιερωμένης στους ιστορικούς και πολιτισμικούς δεσμούς της Πάρου και της Μικρασίας, "14ης Μικρασιατικής Συνάντησης Πάρου" που έλαβε χώρα στο Άσπρο Χωριό, τον τόπο οι ρίζες του οποίου είναι ιστορικά δεμένες με τις παραδόσεις και τον πολιτισμό της Μικρασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με το ΦΕΚ 97/ΑΑΠ/17.5.2018 του Υπουργείου Πολιτισμού, η περιοχή των Αρχαίων Λατομείων της Πάρου στο Μαράθι (γνωστών επίσης με την ονομασία ‘Λατομείο των Νυμφών’) στην οποία βρίσκονται επίσης οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις του 19ου αι., χαρακτηρίζεται ως ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ημέρα χαράς, αισιοδοξίας και αυξημένων προσδοκιών για τη σχολική περίοδο που αρχίζει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 16:30

Γ.Βακόνδιος: Ο θάνατος και η ανάσα ζωής

Μετά την εμφάνιση Τσίπρα τη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2014, όπου εξήγγειλε το περιβόητο και αλήστου μνήμης «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να παρακολουθώ το συγκεκριμένο γεγονός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 16:23

Λαμία: Μοιραία πτώση από τον πέμπτο όροφο!

Κινητοποίηση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ υπήρξε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Οδό Βενιζέλου. Ένας άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών έπεσε από τον πέμπτο όροφο χωρίς ακόμη να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη – «βόμβα» από Έλληνα βουλευτή για τη σύλληψη των δύο Τούρκων στρατιωτικών στα ελληνοτουρκικά σύνορα την Κυριακή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπημένα μου παιδιά, φίλοι γονείς και εκπαιδευτικοί,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos