Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Δεν είναι λίγοι οι χολυγουντιανοί αστέρες που "ψηφίζουν" κάθε καλοκαίρι Αντίπαρο για τις διακοπές τους! Άλλοτε ινκόγνιτο άλλες φορές φανερά, έχουν θεαθεί να κάνουν τις βουτιές και τις βόλτες τους στο μικρό νησί για το οποίο δηλώνουν τη λατρεία τους σε κάθε ευκαιρία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ταχύπλοο έχει μήκος 84 μέτρα και πλάτος 26 μέτρα και μεταφορική ικανότητα 1.150 επιβατών και 215 οχημάτων - Διαθέτει ανακλινόμενα καθίσματα και καταστήματα - Το 2019 η δρομολόγησή του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στην Έκτακτη Συνεδρίαση { α) λόγω του κατεπείγοντος του 1ου θέματος ως προς την άμεση ανάγκη έναρξης της διαγωνιστικής διαδικασίας με την εκ νέου έγκριση των όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού ειδών Κοινωνικού Παντοπωλείου Σύρου,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 20/09/2018 και ώρα 12.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 συμπληρώνονται δεκαοκτώ χρόνια από το τραγικό συμβάν του ναυαγίου του "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ" κατά το οποίο 81 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-09-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 43χρονος αλλοδαπός γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία προσέβαλλε με ασελγείς χειρονομίες την αξιοπρέπειά 33χρονης ημεδαπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 12:54

16η Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών

16η Μουσική Συνάντηση Λαϊκών Πνευστών και Παραδοσιακής Μουσικής Νέων Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Φολέγανδρο και στη Σίκινο περιόδευσε ο Νίκος Συρμαλένιος την Κυριακή και Δευτέρα 16 και 17/9. Συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων και κατοίκους, με τους οποίους συζήτησε κυρίως τα τοπικά ζητήματα των δύο νησιών, στα πλαίσια της διαμορφούμενης κατάστασης μετά την έξοδο από τα μνημόνια και των ασκούμενων κυβερνητικών νησιωτικών πολιτικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι μαθητές της Πάρου και της Αντιπάρου, είναι γνωστό, ότι έχουν μόνο το ΕΠΑΛ Πάρου ως επιλογή για τεχνικές σπουδές. Πολλά από τα παιδιά που επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε τεχνικές ειδικότητες που έχουν δυστυχώς περικοπεί ,αναγκάζονται να φύγουν από το νησί τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναφορικά με δημοσιεύματα που διακινούν τη δήθεν πληροφορία ότι καταργείται ο Νόμος 4504/2017, στο μέρος που αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικών αξιοπλοΐας αποκλειστικά από τους νηογνώμονες, το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη, υπογραμμίζει:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos