Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία τα οποία επιβεβαίωσε και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, βαθύ βαρομετρικό χαμηλό θα δώσει βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες στις κέντρο – νότιες περιοχές της χώρας μεταξύ των οποίων και οι Κυκλάδες την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιστολή των Δημάρχων Μυκόνου και Θήρας προς το Διοικητή της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) κ. Γιώργο Πιτσιλή, εστάλη εγκαίρως την 31η Ιουλίου 2018, προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους ιδιοκτήτες ακινήτων και να αντιμετωπιστεί σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα με την ανεύρεση κατοικίας που αντιμετωπίζουν οι αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι κάθε χρόνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα 24/9 οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός, εκπροσωπώντας και τον Αντώνη Συρίγο, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, συμμετείχαν σε σύσκεψη με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς της Κέας στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στην Κορρησία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια των εθελοντικών δράσεων του συλλόγου «ΓΛΑΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ», η παιδιατρική ομάδα θα επισκεφτεί για ακόμα μία χρονιά το νησί μας στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2018 με σκοπό την προσφορά πρωτοβάθμιας παιδιατρικής φροντίδας στα παιδιά, σε συνεργασία με τον Δήμο μας. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν όπως κάθε χρόνο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη χρηματοδότηση για την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού με σκοπό την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του νησιού διεκδίκησε και εξασφάλισε ο Δήμος Άνδρου. Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος του Δήμου μας, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για «Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πάρου, έχουν αναλάβει αυτές τις ημέρες το έργο του καθαρισμού του δικτύου όμβριων υδάτων στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Ισπανία και Νορβηγία επικεντρώνεται το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα. Ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ στη σκανδιναβική χώρα το... μενού περιλαμβάνει προημιτελικά Κυπέλλου. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν από το κουπόνι της Πέμπτης (27/09).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 163 του Ν. 3463/2006, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 4-10-2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Oculus Rift, η οποία φοριέται στο κεφάλι και συνοδεύεται από δύο χειριστήρια, δεν χρειάζεται υπολογιστή για να λειτουργήσει, ενώ θα κοστίζει 399 δολάρια, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς και το BBC

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι εργάζεται πάνω σε μία συμφωνία για το Brexit και απέρριψε ως «ιστορίες τρόμου» τα δημοσιεύματα ότι η Ένωση εντείνει το σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης για την περίπτωση που καταρρεύσουν οι διαπραγματεύσεις με τη Βρετανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos