Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ένα μαγευτικό ταξίδι μύησης στην εξέλιξη και στα μυστικά της τοπικής αμπελουργίας και του παριανού οίνου είχαν τη σπουδαία ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις της διημερίδας "Οινικές Διαδρομές Παρίων 2018" που έλαβε χώρα στην Πάρο το διήμερο 1 - 2 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η γνωστή συγγραφέας έλειπε για καιρό από το σπίτι της και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους δράστες να χτυπήσουν ανενόχλητοι και να αρπάξουν 200.000 ευρώ που η γυναίκα είχε κρύψει στο σπίτι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της νομιμότητας, θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους και δημότες της Παροικιάς, με τα πραγματικά γεγονότα που αφορούν τις ενέργειες του Δήμου Πάρου για την ενοικίαση δημοτικού χώρου στάθμευσης επί του περιφερειακού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 02-09-2018 το βράδυ στη Σίφνο, 32χρονος αλλοδαπός κατέπεσε σε κενή περιεχομένου δεξαμενή βάθους περίπου -4- μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Από τον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-09-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι ναυτεργάτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τέλος της δράσης του τετραημέρου, το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις δύο αναμετρήσεις που κλείνουν τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Μανιός, παρευρέθηκε στο ΣΤ' Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο: «Η Νάξος δια μέσου των αιώνων» που διοργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας & Αλληλεγγύης (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.) και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για οκτώ ημέρες και με κόστος που ξεκινάει από τα 1.350 ευρώ το άτομο - Υποσχέσεις για... ένοχες απολαύσεις χωρίς περιορισμούς στο Αιγαίο - Οδηγίες... καταστρώματος, ώστε τα όργια να περιορίζονται μόνο στις καμπίνες, εκτός και αν δεν υπάρχουν κοντά άλλα σκάφη...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο χιτ του Drake έχει γίνει γνωστό ως «Kiki Challenge», καθώς άτομα μαγνητοσκοπούνται να βγαίνουν από ένα εν κινήσει αυτοκίνητο και να το χορεύουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos