Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ένα θλιβερό περιστατικό αιφνίδιου θανάτου στην παραλία, σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου στην περιοχή των Καμαρών στη Σίφνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσίευμα θέλει την αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση σε Κύπρο και Ελλάδα να σκέφτεται να κατέβει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανάπλαση και σωστή αξιοποίηση - ανάδειξη του υδροβιότοπου του Αγ. Νικολάου Αλυκής είναι μονόδρομος. Είναι ένας υπέροχος τόπος για περπάτημα, ένας εν δυνάμει χώρος αναψυχής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2018 11:38

Τρείς θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν,οι ακολουθες διακομιδές:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπλήξεις δεν είχε το πακέτο των ελαφρύνσεων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, ενώ κρατήθηκαν ιδιαιτέρως χαμηλά οι τόνοι στο θέμα των συντάξεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθεί ενημέρωση απο την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης σχετικά με το ναυτικό ατύχημα της 8ης Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρήκαν καταφύγιο σε ένα κενό σημείο ανάμεσα στις γραμμές, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία μεταφορών - Το συμβάν σημειώθηκε στον σταθμό της Μπέικερ Στριτ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κόμματα εξουσίας πέρασαν ένα καυτό καλοκαίρι από πολιτική σκοπιά, εξαιτίας των ενδοκυβερνητικών συγκρούσεων για το ζήτημα της μετανάστευσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos