Αύγουστος 2020 - Psts.gr

Alert! Χαρδαλιάς: Έχουμε 5 νεκρούς και 2 αγνοούμενους στην Εύβοια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τη νέα αεροπορική οδηγία (notam) που θα ισχύει από την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου έως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2010 πριν ακόμη μπούμε στα μνημόνια ο « Καλλικράτης » προέβλεπε μεταφορά πολλών αρμοδιοτήτων στους Δήμους και την αντίστοιχη οικονομικών πόρων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό στον Πόρο μετά την έκρηξη κρουσμάτων στο νησί, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται η ιχνηλάτηση τόσο για τον εντοπισμό πιθανών νέων κρουσμάτων, αλλά και για να εντοπιστεί από πού ξεκίνησαν, με ένα pool party και μία φυσικοθεραπεύτρια να είναι στο μικροσκόπιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 30/07/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου με τους τέσσερις Αντιδημάρχους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάτοικοι ανέβηκαν σε ταράτσες για να προστατευτούν από τα ορμητικά νερά, ενώ κάποιοι σκαρφάλωναν ακόμη και σε πλατάνια στις πλατείες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Εύβοια. 4 νεκροί από τις πλημμύρες, μεταξύ τους ένα βρέφος 8 μηνών. Συντριπτικό πλήγμα στα Πολιτικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστατος ο καιρός και σήμερα Κυριακή, με βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες και για τέταρτο νεκρό - Πάνω από 150 κλήσεις για εγκλωβισμένους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε ακόμη 695 θανάτους ασθενών εξαιτίας της COVID-19 και 6.495 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 27

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos