Συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη και Σύρο

31 Αυγούστου 2020 18:18

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο   


 Την 29-08-2020 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 26 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο    Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου,
α) την 29-08-2020 το απόγευμα, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.
β) την 30-08-2020 το απόγευμα,  25χρονος  αλλοδαπός ο οποίος οδηγώντας τετράτροχη μοτοσυκλέτα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του αυτοκίνητου.

Σύλληψη ημεδαπού  για ναρκωτικά στη Θήρα    Την 29-08-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 65χρονος ημεδαπός ο οποίος καλλιεργούσε σε υπαίθριο χώρο της κατοικίας του -5- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,25 μέτρα. Επιπλέον σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν κάνναβη ακατέργαστη βάρους -1,7- γραμμ., ζυγαριά ακριβείας και θρυμματιστής. Τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν.

Σύλληψη
ημεδαπού για εγκατάλειψη ζώων στη Σύρο    Την 30-08-2020 το βράδυ συνελήφθη στην Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 57χρονος ημεδαπός ο οποίος κινούμενος με δίκυκλη μοτοσυκλέτα εγκατέλειπε σε σημεία του οδικού δικτύου νεογέννητα ζώα συντροφιάς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos