Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξηγεί τα βήματα που λαμβάνει η Ευρωπαϊκή Ενωση ως σύνολο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ εξελίσσεται η εμβολιαστική διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 22:37

Σε βαθύ κόκκινο μπαίνει η Λέρος

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στη νήσο Λέρο της Π.Ε. Καλύμνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη είναι η εξέλιξη της ιστορίας που διαδραματίστηκε αργά το απόγευμα στην Κρήτη με ένα δίχρονο παιδί, το οποίο αρχικά είχε δηλωθεί νεκρό όταν εντοπίστηκε σε βαρέλι με ασβεστόνερο, να παρουσιάζει τελικά σφυγμό και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναλόγως υψηλούς τόνους αντέδρασε πριν από λίγο ο Λευκός Οίκος στην απόφαση της Μόσχας να ανακαλέσει τον πρέσβη της από την Ουάσιγκτον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο των αναγκών της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας, ο Δήμος Μυκόνου έχει συνάψει, από τις 21/09/2020, σύμβαση με την Α.Α.Ν.ΕΛ. (Ανακύκλωση Αδρανών Νότιας Ελλάδας), που είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων, Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, μίλησε την Τετάρτη 17 Μαρτίου στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αντικείμενο την κύρωση σύμβασης με την Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κόντρα που θυμίζει εποχές Ψυχρού Πολέμου ανάμεσα σε Ρωσία - ΗΠΑ. Ο Μπάϊντεν χαρακτήρισε των Πούτιν «δολοφόνο» - Ανακαλείται ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσιγκτον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο χώρος ετυμολογικά είναι τα όρια στο χάος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Ηράκλειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos