Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Νέες πληροφορίες μετά την τραγωδία σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος, η Νάξος, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Τήνος ήταν τα νησιά που δέχτηκαν το μεγαλύτερο όγκο επιβατικής κίνησης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ferryhopper για τις κρατήσεις την περίοδο από 14 έως 18 Αυγούστου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν -4- άτομα, βεβαιώθηκαν -19- παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 13:57

Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εξέλιξη των εσόδων σε καταλύματα και εστίαση τόσο στο β΄τρίμηνο του έτους όσο και χωριστά τον Μάϊο και Ιούνιο,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοδο +5% παρουσίασε η διακίνηση επιβατών στα 24 αεροδρόμια διαχείρισης της ΥΠΑ, σύμφωνα με τα προσωρινά στατιστικά στοιχεία για το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας κ.α. αδικήματα στην Κέα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάρο σήμερα 19 Αυγούστου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00΄ έως 14.00΄, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου συνήλθε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς (σύμφωνα με την εγκύκλιο 375 με αρ. πρωτ. 39167/2-6-2022 και ΑΔΑ:Ψ42Π46ΜΤΛ6-4ΙΓ του ΥΠΕΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη αλλοδαπός που εξέδιδε τη σύντροφο του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέχεια προηγούμενης δράσης μας (του προηγούμενου έτους), σας ενημερώνουμε ότι στο ΚΥ Πάρου θα πραγματοποιηθεί και φέτος προσυμπτωματικός έλεγχος καρκίνου μαστού με εξειδικευμένο υπερηχογράφημα αλλά και μαστογραφία από τον Ακτινοδιαγνώστη Μαστού κ. Σταχτέα Αντώνιο επιμελητή Α΄ του ΓΑΝΠ ¨ΜΕΤΑΞΑ¨.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos