Δύο ακόμα υποψήφιοι με το Γιώργο Χατζημάρκο

19 Απριλίου 2014 18:49
10531 φορές

Με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Μαριέτα Παπαβασιλείου- Βακιάνη

«Εμπιστεύτηκα το Γιώργο Χατζημάρκο για τις γνώσεις του στον τουρισμό, την δυναμική του και την αγάπη του για τον τόπο μας. Θα σταθώ δίπλα του για να κάνουμε το διαμάντι της Μεσογείου και πάλι να μεσουρανεί στον παγκόσμιο χάρτη. Με εφόδια την  εμπειρία μου στον τουρισμό και την  ειδικότητα μου ως  πολιτικός μηχανικός  πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω σε νευραλγικούς τομείς.  Ονειρεύομαι  ένα τόπο  ,  όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια,  χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλες χώρες, άλλες αρχές και αξίες. Προσφέρθηκα να υπηρετήσω τον τόπο μου ειδικά σε αυτή   τη δύσκολη περίοδο γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να είναι αμέτοχος».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1966 στο Βελγικό Κονγκό. Σε ηλικία  5 ετών επέστρεψε στη Ρόδο. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στο University of Pittsburgh των ΗΠΑ στο τμήμα Μάρκετινγκ & Διοίκησης. Ενίσχυσε τις γνώσεις της στα χρηματοοικονομικά από ειδικά προγράμματα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

1990- σήμερα : Είναι Αντιπρόεδρος του ομίλου Blue Bay με αρμοδιότητες στις πωλήσεις και στις συμφωνίες με μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς.

Είναι παντρεμένη με τον Θεοφάνη Βακιάνη, φαρμακοποιό, και έχει δύο παιδιά.


Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, συμπορεύεται ο Εκπαιδευτικός Χρήστος Μπάρδος.

«Με πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζημάρκου, συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο ρήξης με υψηλή δυναμική ανάδειξης των ιδιαιτεροτήτων του νησιωτικού συμπλέγματος του Νοτίου Αιγαίου.  Το Νότιο Αιγαίο αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουρισμού και της εκπαίδευσης  και για πολλά χρόνια είναι αιμοδότης του ΑΕΠ. Οι Ακρίτες πρέπει να  απαιτήσουν τα ανταποδοτικά οφέλη που τους αναλογούν. Όσον αφορά την εκπαίδευση, τομέας στον οποίον ανήκω,  οφείλω να αγωνιστώ για την παροχή ίσων ευκαιριών και στα πιο απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1969. Γιός της Βασιλείας και του Γεωργίου Μπάρδου, καθηγητή Θεολόγου και τ. διευθυντή του Βενετοκλείου Γυμνασίου Ρόδου, ο οποίος είναι γνωστός και για τη συγγραφική του δράση.

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Από το 1994 είναι συνιδιοκτήτης των Εκπαιδευτικού Οργανισμού Πλεονέκτημα – Αριστείον που δραστηριοποιείται στη Ρόδο και στην Ιαλυσό.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για 6 χρόνια.

Είναι αιρετό μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος τα τελευταία 2 χρόνια, θέση που καταλαμβάνει για πρώτη φορά Δωδεκανήσιος .

Είναι παντρεμένος μας τη Φαίδρα Παπακαλοδούκα και έχει 2 παιδιά.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos