Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Τις πύλες τους θα ανοίξουν ξανά την Κυριακή οι εκκλησίες της χώρας στους πιστούς, βάσει των τελευταίων μέτρων που ανακοινώθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για «άλμα δεκαετίας μετά τον κάβο της πανδημίας» κάνει λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», και υπογραμμίζει ότι θέλει να παρουσιάσει «μια αλλαγμένη χώρα στο τέλος της τετραετίας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία ιδιότυπη ομηρία βρίσκεται για περισσότερους από 12 μήνες το πλήρωμα του πλοίου «Angelic Power», το οποίο είναι αγκυροβολημένο έξω από το Χονγκ Κονγκ, καθώς, όπως καταγγέλλεται, οι εταιρείες στις οποίες φέρεται να ανήκει δεν έχουν προβεί στις προβλεπόμενες κινήσεις ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κρίσιμος μήνας ο Απρίλιος για το άνοιγμα του τουρισμού - Αναλυτικά το σχέδιο της κυβέρνησης
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την κατάσταση που βιώνουν σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μίλησε στο newsit.gr ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπερταλαντούχος, ώριμος, αφοπλιστικά ειλικρινής, χαμογελαστός και προσγειωμένος παρά το νεαρό της ηλικίας του και την επιτυχία που έχει διαγράψει στη μουσική, ο Νικόλας Βαρθακούρης, γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show» το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 21:26

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 από 09:00 έως 12:00 στην πλατεία ¨Μαντώς Μαυρογένους¨.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα η αλλαγή της ώρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου οπότε οι δείκτες των ρολογιών θα πάνε μια ώρα μπροστά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με την αλλαγή της ώρας από χειμερινή σε θερινή χάνουμε μια ώρα ύπνου, ωστόσο κερδίζουμε μια ώρα από την ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός επικράτησε σήμερα στο Λονδίνο όταν διαδηλώτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το χάρτη της διασποράς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos