Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 - Psts.gr
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 01:38

"Επιχειρείν" τώρα μέσω του ΕΣΠΑ

Δώσε τώρα νέα πνοή στην επιχείρησή σου ή κάνε επιτέλους το όνειρο του "επιχειρείν" πραγματικότητα ανοίγοντας μια νέα επιχείρηση με τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις εκλογές το φασιστικό μόρφωμα που λέγεται «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να «πατήσει πόδι» στο νησί μας. Αφού «είδαν πόρτα » από τους μαζικούς φορείς του νησιού και όσους παριανούς διαθέτουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mε χαρά πληροφορηθήκαμε από ενημερωτικό δελτίο της παράταξης της πλειοψηφίας του Δήμου Πάρου την πεζοδρόμηση του περιφερειακού δρόμου της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κωμιακής στηρίζει το ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον κατώτατο μισθό. Η συζήτηση αυτή πυροδοτήθηκε κυρίως από δηλώσεις που έκανε ο Όλι Ρεν στις Βρυξέλλες αλλά και η Ελληνίδα Επίτροπος

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Εισήγηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.
Κατ' αρχήν οφείλω να συγχαρώ την Ειδική Επιτροπή και την ομάδα Εργασίας για την σύνταξη και την εισήγηση του Προγράμματος <<Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων>> στο Περιφερειακό Συμβούλιο .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Επανερχόμενοι στο θέμα της άγρας πελατών και αξιολογώντας την κτηθείσα – μέχρι σήμερα – γνώση και εμπειρία μας, απόρροια της καθημερινής παρουσίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 16:46

Αεροδιακομιδές ασθενών από το Δήμο Σίφνου

Ο Δήμος Σίφνου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει στους δημότες του την υπογραφή σύμβασης με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, βάσει της οποίας όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Σίφνου είναι ασφαλισμένοι για αιφνίδια ασθένεια ή ατύχημα ή αιφνίδια έξαρση χρόνιου νοσήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φοβόμαστε όμως ότι ξεχάστηκε μια βασική παράμετρος σχετικά με τις προϋποθέσεις, που θα την καταστήσει τελικά άχρηστη. Αυτή της μη ύπαρξης οφειλών. Ποιος είναι αυτός που κλείνει την επιχείρηση του ? Αυτός που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos