Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 10 π.μ θα διεξαχθεί στο λιμάνι της Νάουσας Πάρου ο 1ος οικολογικός αγώνας δρόμου με τη συμμετοχή αγορών και κοριτσιών του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και ενηλίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική παράταξη ΚΕΠ-ΟΣΑ δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ της ολοκλήρωσης του έργου του νέου Αεροδρομίου Πάρου, με τήρηση της νομιμότητας τόσο στο στάδιο της Μελέτης- Κατασκευής –Χρηματοδότησης, όσο και του Ελέγχου και των Αδειοδοτήσεων . Πιστεύουμε ότι το νέο Αεροδρόμιο θα βελτιώσει ριζικά τις υποδομές του Νησιού και θα βοηθήσει σημαντικά στην οικονομική ανάκαμψή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 08/6/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το φετινό καλοκαίρι ξεκινά στη Νάουσα με μια εκδήλωση γεμάτη νιάτα, μουσική και χορό. Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας παρουσιάζει τη φετινή του δουλειά στους τομείς της μουσικοκινητικής αγωγής, του θεατρικού παιχνιδιού αλλά και του χορού, με συνοδεία ζωντανής μουσικής, την Κυριακή 7 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίας, στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ΠΟΛ 1110 (ΦΕΚ 946/Β'/26-05-2015) και το έγγραφο ΥΠΕΣΔΑ αρ. Πρωτ. 18028/27-05-2015, παρατείνεται, για τις βεβαιωμένες οφειλές προς τους ΟΤΑ και τα νομικά πρόσωπα αυτών, η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση του ν. 4321/2015 του άρθρου 1, καθώς και η προθεσμία καταβολής προκαταβολής κατά το άρθρο 15 του νόμο, μέχρι και την 26η Ιουνίου 2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ. του συλλόγου ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους ότι από τις 04/06/2015 τα δυο αναπληρωματικά μελή που πρόεκυψαν από τις εκλογές στις 10/05/2015 οι κύριοι Πατέλης Δημήτριος και Ρηγόπουλος Βασίλειος αναλαμβάνουν καθήκοντα στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μαζί με την καθοδήγηση του κύριου Φραντζή Ανδρέα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Α/Ψ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" Ν.Ν.53, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Σύρου, 45χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφαση προένταξης στο ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 της προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας στο λιμάνι της Σύρου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 20.00 στον Ενοριακό Ναό Αγίου Αντωνίου της Παδουής στην Παροικιά Πάρου, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός και την Κυριακή στις 14 Ιουνίου στις 11.00 Αρχιερατική θεία Λειτουργία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Εφορία τους θα πρέπει να επισκεφθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που θέλουν να εκχωρήσουν στο Δημόσιο τα ενοίκια που δεν εισέπραξαν το 2014 προκειμένου να απαλλαγούν πλήρως από τον φόρο. Κι αυτό θα πρέπει να το κάνουν πριν την εμπρόθεσμη υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos