Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Ένα σπουδαίο και εξαιρετικά ενδιαφέρον διεθνές αρχαιολογικό συνέδριο, πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου στην Πάρο και συγκεκριμένα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας θα πλημμυρίσει από νότες και ρυθμούς για μιαν ολόκληρη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 14 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 (εκτός Τρίτης).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατασχέθηκαν πάνω από -240- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, δενδρύλλια, ζυγαριά κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 37χρονος Αλβανός από κοινού με δύο (2) συνεργούς του, που αναζητούνται, επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 33χρονο ομοεθνή τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Υγείας η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των κενών θέσεων στα ΠΕΔΥ- Κέντρα Υγείας, στα ΠΕΔΥ-Περιφερειακά Ιατρεία και Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας άγονων και νησιωτικών περιοχών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 15η Ιουνίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχει γίνει πολύ λόγος και αρκετές δημόσιες συζητήσεις για την ελλειμματική ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας και τις επιπτώσεις που αυτό συνεπάγεται στην ευχερή διακίνηση κυκλαδιτών και τουριστών οι οποίοι αδυνατούν να επισκεφθούν, αν και θα ήθελαν, νησιά τόσο κοντινά μεταξύ τους αλλά τόσο μακρινά λόγω ανεπαρκών ή ανύπαρκτων δρομολογίων...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιουνίου 2015 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατέρρευσαν χθες ως αντισυνταγματικές οι περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων που επιβλήθηκαν με δύο μνημονιακούς νόμους του 2012 (4051 και 4093/12) με αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που ισοδυναμούν με «βόμβα μεγατόνων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ΗΠΑ ελπίζουν ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της πριν από την προθεσμία της 30ης Ιουνίου, όταν λήγει η παράταση του ευρωπαϊκού προγράμματος, ώστε να αποτραπεί η αστάθεια στη διεθνή οικονομία. Μάλιστα, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται ότι επέστρεψε ενθαρρυμένος από τη Γερμανία, όπου συζήτησε το θέμα στο G7.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos