Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Την 09-08-2016 το πρωί συνελήφθη στη Χώρα Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 34χρονη ημεδαπή γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-08-2016 το πρωί συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 17χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρωινές ώρες της 08 και 09-08-2016 προέβη, κατά περίπτωση, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο γυναικών υπηκόων Φιλανδίας ηλικίας 19 και 20 ετών. Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του ανήλικου δράστη για παραμέληση εποπτείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση παρατηρείται στους θανάτους από τροχαία ατυχήματα σε σχέση αντίστοιχο περσινό μήνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων πραγματοποίησαν έρευνα για ανεύρεση αγνοούμενου, στην ευρύτερη περιοχή της Μάρπησσας, μετά από ειδοποίηση των οικείων του, την Τρίτη 9-8-2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

! Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, πως ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο γκρέμισε ότι παρέλαβε, αλλά και ότι αποτελεί μύθο η κοινωνική του ευαισθησία για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Απλά τις “χρησιμοποίησε” αποκλειστικά ως μέσο για την παραμονή του στην εξουσία»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τις 4 μέχρι και τις 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, στην παραλία Λειβάδια της Παροικιάς , το 17ο τουρνουά beach volley ανδρών και γυναικών.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ε/Γ-Τ/Ρ-Ι/Φ σκάφους ''SAO GEORGE'' σημαίας Γαλλίας, με οκτώ (08) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή όρμου Μυλοπότα ν. Ίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα συνεχίσουμε τις επενδύσεις στο λιμάνι του Πειραιά, θα βελτιώσουμε τη διεθνή θέση του λιμανιού με στόχο να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos