Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης Αυγούστου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από θαύμα δεν υπήρξε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στο Αχλάδι της Σύρου, όταν το πρωί του Σαββάτου, αυτοκίνητο μετά από αλλεπάλληλες «τούμπες» βρέθηκε στο γκρεμό...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, την Δευτέρα 15-8-2016 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε την Κυριακή 14-8-2016 ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-08-2016 το πρωί συνελήφθη σε χωριό της ορεινής Νάξου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δρυμαλίας, 38χρονος ημεδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από κοινού με συνεργό του διέρρηξαν αγροτική κατοικία με σκοπό την κλοπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για καινοτόμα κοινωνική δομή, εργαλείο υλοποίησης της Περιφερειακής Στρατηγικής Κοινωνικής Ένταξης στο Νότιο Αιγαίο
Στην δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στην Ερμούπολη Σύρου, για την υποδοχή και ενημέρωση πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αξιοποιώντας πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δήλωση του υπουργού Εργασίας, ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα ρύθμιση, παραβιάζει τον κανόνα που θέλει μια νέα ρύθμιση ποτέ να μην προαναγγέλλεται. Ουσιαστικά, εκπέμπει μήνυμα στην οικονομία και καλλιεργεί προσδοκίες ώστε να μην πληρώσει κανείς, καθώς μια επικείμενη ρύθμιση θα έρθει για να ρυθμίσει τα χρέη των οφειλετών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος Ινδίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πολιτισμός, η τέχνη και η παράδοση, τρόπος ζωής για τους Νοτιοαιγαιοπελαγίτες, βρίσκεται στον επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με στόχο την ευθεία διασύνδεση τους με τον τουρισμό, ως αναπόσπαστο στοιχείο της ιδιαίτερης ταυτότητας και φυσιογνωμίας των νησιών της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 19:07

Κβαντική Ζωγραφική...Ταξίδι στο μέλλον

Διάρκεια & ώρες λειτουργίας: 17 - 31 Αυγούστου, 19:00 - 23:00

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας προσκαλούμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου "Μαριάνθη Σίμου", την Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 20:30, όπου θα γίνει η παρουσίαση του νέου εμβλήματος της Σίφνου από το δημιουργό του κ. Γιώργο Ν. Προμπονά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos