Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Με παρέμβαση του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Νίκο Τόσκα και με τη συνδρομή της Υπουργού Τουρισμού κύριας Έλενας Κουντουρά αποσπάστηκαν για το μήνα Αύγουστο δέκα επιπλέον αστυφύλακες και τροχονόμοι για την ενίσχυση του ΑΤ Μυκόνου, οι οποίοι φιλοξενούνται σε κατοικίες που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή από επιχειρηματίες του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 19:28

Mεικτό τουρνουά beach volley στο ΝΟΠ

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και παρά τον δυνατό άνεμο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-14 Αυγούστου το μεικτό τουρνουά beach volley με τη συμμετοχή 19 ομάδων.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής, ασφαλιστικής νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 13:54

Συναυλία jazz στις Λεύκες της Πάρου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 17-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, τρείς ημεδαποί ηλικίας 32, 34 και 45 ετών γιατί μετέφεραν παράνομα, κατά περίπτωση, με Ι.Χ.Ε. τουρίστες - επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια βραδιά όπως αρμόζει στην λαμπρότητα της γιορτής της Παναγίας Εκατονταπυλιανής ήταν η χθεσινοβραδινή στην παραλία της Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο μεγαλύτερο θρησκευτικό προσκύνημα του Ελληνισμού στο ιερό νησί της Τήνου για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και της 76ης επετείου από τον τορπιλισμό του καταδρομικού «ΕΛΛΗ» στο λιμάνι του νησιού, συμμετείχε, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 13-08-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 38 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ” Ν.Πάρου 77, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, 77χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos