Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια αξέχαστη μουσική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο θέατρο του Πάρκου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε πανηγυρικό κλίμα εγκαινιάστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής 29/7, ο νέος κρατικός αερολιμένας Πάρου παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα, του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη, υπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών, πρώην Δημάρχων, του Δημάρχου Πάρου κ. Μ. Κωβαίου, του Επάρχου κ. Κ.Μπιζά, εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια αξέχαστη μουσική βραδιά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο θέατρο του Πάρκου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 01-08-2016 το βράδυ συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 25χρονος υπήκοος Αυστραλίας, γιατί, οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε αφαιρέσει από 62χρονη ημεδαπή, προσέκρουσε σε σταθερό σημείο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του και την πρόκληση υλικών φθορών στο αυτοκίνητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-08-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 44χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -5- μηνών για οικονομικές οφειλές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 05.08.2016, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 08.00΄. π.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η διεκδίκηση του τίτλου έχει στόχο να καταστήσει την γαστρονομία των νησιών του Νοτίου Αιγαίου σημείο αναφοράς στην γαστρονομική κουλτούρα της Ευρώπης, υπηρετώντας ταυτόχρονα τον στρατηγικό στόχο της περιφερειακής αρχής: την εξωστρέφεια και την διασύνδεση της γαστρονομίας με τον τουρισμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Κύθνου εντάσσεται στο Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», με 750.000 ευρώ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η χειρουργική αφαίρεση του νευρινώματος και του νεύρου επιτυγχάνει ανακούφιση από τον πόνο» αναφέρειο διαπρεπής Χειρουργός Ορθοπαιδικός - Μικροχειρουργός Δρ. Ιωάννης Α. Ιγνατιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos