Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 - Psts.gr
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 14:59

Classical summer - Μουσική δωματίου & ρεσιτάλ

-22/8 Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου "Μαριάνθη Σίμου", ώρα 21:00

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25, 21χρονος και 37χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι θησαυροί των ρωσικών μουσείων και των αποθηκών τους δύσκολα βγαίνουν από τη χώρα τους. Ομως η εικόνα «Ανάληψη» του Αντρέι Ρουμπλιόφ από την Πινακοθήκη Τρετιακόφ στη Μόσχα, που παρουσιάζεται στην ειδικά διαμορφωμένη προθήκη στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, κατάλληλα φωτισμένη για να θαυμάζει ο επισκέπτης τις αναλογίες των μορφών, τις φωτοσκιάσεις στα πρόσωπά τους και κάθε λεπτομέρεια, είναι ένα αριστούργημα που ακόμη δεν έχει προσέξει η καλοκαιρινή Αθήνα. Φιλοτεχνήθηκε στις αρχές του 15ου αιώνα για να διακοσμήσει μαζί με άλλες εικόνες Δωδεκαόρτου το τέμπλο του Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βλαντιμίρ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα θα πληγεί ιδιαίτερα από τη γήρανση του εργατικού δυναμικού της τις επόμενες δεκαετίες και προβλέπεται να υποστεί σημαντική μείωση της συνολικής παραγωγικότητάς της, βάσει άρθρου οικονομολόγων του ΔΝΤ που δημοσιεύτηκε στις αρχές της εβδομάδας στο ιστολόγιο του οργανισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμόγελα επικρατούν στο Μεγάρο Μαξίμου για την πορεία της οικονομίας, καθώς τα μηνύματα από τα δύο κρίσιμα μέτωπα της ανάκαμψης και του προϋπολογισμού είναι ενθαρρυντικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Airlander-10 έχει μήκος 92 μέτρων και πλάτος 43,5 μέτρων και συνδυάζει τεχνολογίες των αεροπλάνων, των ελικοπτέρων και των αερόπλοιων

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 100 τραυματίστηκαν στη βομβιστική επίθεση που διαπράχθηκε αργά χθες βράδυ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μια γαμήλια τελετή στη Γκαζιάντεπ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιωματούχος της Σεούλ προειδοποίησε σήμερα ότι υπάρχει κίνδυνος η Πιονγκγιάνγκ να αποπειραθεί να δολοφονήσει πολίτες της που αυτομόλησαν στη Νότια Κορέα, σε αντίποινα για τις πρόσφατες αυτομολήσεις Βορειοκορεατών, μεταξύ των οποίων και ένας υψηλόβαθμος διπλωμάτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos