Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

«Πρωταγωνίστρια» στην ταινία του Bollywood «Η τίγρης είναι ζωντανή» (“Tiger Zinda Hai”) είναι τις τελευταίες μέρες η Νάξος, η οποία επελέγη από την Jash Raj Films, τη μεγαλύτερη – ίσως – εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών της Ινδίας, ως φυσικό σκηνικό για ένα τμήμα των γυρισμάτων, καθώς και για ένα τραγούδι της ταινίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αχαρτογράφητα νερά «πλέει» πλέον η Ισπανία, καθώς η καταλανική βουλή ανακήρυξε την ανεξαρτησία της χώρας ενώ η ισπανική γερουσία «απάντησε» άμεσα υπερψηφίζοντας το άρθρο που επιτρέπει στη Μαδρίτη να αναστείλει την αυτονομία της περιοχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα μέσα του 19ου περίπου αιώνα, ο παππούς του κορυφαίου αθλητή στίβου Γιάννη Σκιαδά, Παναγιώτης, μεταναστεύει από την Πάρο ή τη Νάξο (δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες) στη συνοικία Αξιώτικα στο λόφο του Φιλοπάππου. Ο γιός του και πατέρας του αθλητή σκοτώνεται στους Βαλκανικούς Πολέμους και δίνει έτσι το όνομά του στο τέκνο του που δόξασε την μεσοπολεμική Ελλάδα στο πεδίο του αθλητικού στίβου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που το καπάκι του στυλό σας έχει μια τρύπα στην κορυφή του. Έχει να κάνει με τη μείωση του κινδύνου των πνιγμών σε περίπτωση κατάποσης του καπακιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χατζημάρκος: «Έτσι εκπληρώνεται ο υπερτοπικός ρόλος μιας Περιφέρειας, που έρχεται να δώσει χρηματοδοτικές λύσεις, πολύ περισσότερο σε μια Περιφέρεια η οποία υποφέρει από υποχρηματοδότηση»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποτελεί μια ευκαιρία για να επικαιροποιήσουμε τα ανώτερα εθνικά μηνύματα της εποχής εκείνης και ν’ αποκτήσουμε ξανά δύναμη, αυτοπεποίθηση και ελπίδα, για να ξαναδώσουμε στην Ελλάδα μας την προοπτική, το κύρος και τον δυναμισμό που της αξίζει, στο όνομα των θυσιών του ελληνικού λαού και των ονείρων της νεώτερης γενιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρκετά πλούσιο είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγαπητοί συμπολίτες, Αγαπητά μου παιδιά,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόλυτη υπήρξε η σύμπνοια εφοπλιστών – κυβέρνησης και Τοπικής Διοίκησης στο θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, τόσο κατά τη διάρκεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο με ευθύνη του Δήμου της Σύρου, όσο και κατά τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη νήσο Νάξο, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos