Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο με τραγική κατάληξη για έναν 71χρονο σημειώθηκε χθες στη Νάξο, στην ευρύτερη περιοχή του Καλαντού και πιο συγκεκριμένα στο Σπεδό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου συμπληρώνονται 58 χρόνια από την κοίμηση του Οσίου πατρός Ιωσήφ του Ησυχαστή ή Σπηλαιώτη και 7 χρόνια από την κοίμηση του Γερ. Αυγουστίνου Καντιώτη, επισκόπου Φλωρίνης. Και οι δύο ιερές μορφές της Ορθοδοξίας υπήρξαν τέκνα των Λευκών Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-08-2017 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας άγνωστος δράστης διέρρηξε Ιερό Ναό και αφαίρεσε διάφορα αφιερώματα-τάματα που ήταν τοποθετημένα σε εικόνα. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 15:24

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου στις 31 Αυγούστου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι το Σάββατο 26-8-2017 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (25/08) και έχουμε καταλήξει σε τρία παιχνίδια, πιο συγκεκριμένα, από την Μπουντεσλίγκα, το Σαμπιονά και το πρωτάθλημα της Δανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν (4) άτομα για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσης, συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Ιταλίας, διακινητής παράτυπων αλλοδαπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos