Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

ηχητικό μήνυμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποφυγή συνωστισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Οι εξελίξεις σε ότι αφορά την εξάπλωση του κορονοιού κάνουν αναγκαία το επόμενο διάστημα όσο ποτέ άλλοτε την αλληλεγγύη μας σε κάθε έναν, σε κάθε οικογένεια που δοκιμάζεται με κάθε τρόπο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την Ανακοίνωση-Επιστολή του Λογιστικού-Φοροτεχνικού Γραφείου Μανωλάς Νικόλαος και Συνεργάτες προς τους αρμόδιους φορείς σχετικά με την εξαίρεση από τις ρυθμίσεις της ΠΝΠ 11.03.2020/2020 επαγγελμάτων, όπως των λογιστών- φοροτεχνικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χιονίζει και στην Κοζάνη εδώ και λίγη ώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το κορυφαίο ειδησεογραφικό δίκτυο διενήργησε ψηφοφορία για τον MVP του ΝΒΑ
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Απόκοσμα πλέον μοιάζουν τα γεμάτα άλλοτε ζωή μέρη της Πάρου. Παροικία, Νάουσα, χωριά, παντού, σε ολόκληρο το νησί, μια "εκκωφαντική" σιωπή είναι το μόνο που υπάρχει πια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι: -Αναβολή ή προσωρινή αναστολή της ετήσιας δρομολόγησης, έναρξης δρομολόγησης των πλοίων που θα αιτηθούν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες τουλάχιστον μέχρι να λήξει ο παγκόσμιος συναγερμός λόγω της πανδημίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 29 περιφερειακές ενότητες σε σύνολο 74 έχει ανιχνευτεί ο κορονοϊός σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την ώρα, στην Ελλάδα έχουμε μια εικόνα ελεγχόμενης διασποράς του κορονοϊού και ήπιου επιπλέον φόρτου του συστήματος υγείας επεσήμανε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 6

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos