Λ.Σ. Πάρου: Μένουμε δυνατοί αλλά όχι σιωπηλοί…

24 Μαρτίου 2020 01:46

 Οι εξελίξεις σε ότι αφορά την εξάπλωση του κορονοιού κάνουν αναγκαία το επόμενο διάστημα όσο ποτέ άλλοτε την αλληλεγγύη μας σε κάθε έναν, σε κάθε οικογένεια που δοκιμάζεται με κάθε τρόπο.


Οι οικονομικές & κοινωνικές συνέπειες θα πλήξουν αργά ή γρήγορα το σύνολο των λαϊκών οικογενειών. Η παραδοχή και από τον πρωθυπουργό σε πρόσφατο διάγγελμα του ότι όποιος αρρωστήσει σε νησί είναι καταδικασμένος αποκαλύπτει τη γύμνια του συστήματος υγείας και στα νησιά.

Αυτό θα πρέπει να κινητοποιήσει όλους μας και να διεκδικήσουμε αυτό που επιβάλλουν οι σύγχρονες ανάγκες μας στην υγεία πόσο μάλλον σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Η απαραίτητη ατομική ευθύνη σήμερα δεν μπορεί να αποτελεί το άλλοθι των κρατικών ελλείψεων.
Μένουμε δυνατοί

• Στο πλευρό κάθε δοκιμαζόμενου συμπολίτη μας, κάθε οικογένειας που πλήττεται.
• Στο πλευρό των γιατρών, των νοσηλευτών που κάτω από αντίξοες συνθήκες μάχονται και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στον «πόλεμο» με μη επαρκή μέσα αφού οι πολιτικές περικοπών φρόντισαν διαχρονικά να ξεγυμνώσουν την δωρεάν δημόσια υγεία.
• Στο πλευρό όλων των εργαζόμενων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που είναι στη πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πολιτών.
• «Φοράμε τη μάσκα» αλλά δεν μένουμε σιωπηλοί. Δυναμώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε τη λήψη άμεσων μέτρων κάλυψης ελλείψεων του ΚΥ και του ΕΚΑΒ με το απαιτούμενο προσωπικό, με τον απαραίτητο εξοπλισμό ,για να ανταπεξέλθουν στον πόλεμο που δίνουν για τη δική μας ζωή.
• Απαιτούμε να εξασφαλιστούν τεστ διαγνωστικού ελέγχου στο ΚΥ και εξασφάλιση μεταφοράς σε εργαστήριο αξιολόγησης δείγματος.
• Δυναμώνουμε τη φωνή μας και απαιτούμε την διασφάλιση των αεροδιακομιδών

Κάνουμε ότι επιβάλλεται για την ανακοπή της διασποράς του κορονοιού αλλά και ότι απαιτείται για να ακουστεί η φωνή του …καταδικασμένου νησιώτη.

Εμείς, θα εξακολουθήσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, να προτάσσουμε την άμεση επίλυση των ζητημάτων υγείας στο νησί μας, να πρωτοστατούμε στην ενημέρωση των Παριανών και να καλούμε σε διεκδικήσεις για αυτά που ανήκουν στο παριανό λαό.
Παράλληλα συμμετέχουμε και ενισχύουμε σε κάθε χωριό του νησιού μας κάθε συλλογική δράση και πρωτοβουλία που θα εξασφαλίζει τη στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη .
Κανένας μόνος του ! Νικάμε το φόβο!
Μένουμε δυνατοί και αλληλέγγυοι.

Πάρος 23-3-20

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos