Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), οι αποδέκτες των εμβολίων Pfizer, Johnson & Johnson, Moderna και AstraZeneca μπορούν να αιμοδοτήσουν εφόσον αισθάνονται καλά, μετά από 2-3 εικοσιτετράωρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σταδιακή επαναλειτουργία τομέων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, αλλά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα που τρέχει με ταχείς ρυθμούς στη χώρα μας, φαίνεται πως επαναφέρουν στο τραπέζι το ζήτημα των προνομίων για τους εμβολιασμένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα ευρήματα που βοηθούν στην εξήγηση του πλήθους των φαινομενικά άσχετων επιπλοκών του κορωνοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ξέσπασμα με απίστευτους χαρακτηρισμούς είχε ως αφορμή την έγκριση που έδωσε η Ουάσινγκτον στην πώληση κατευθυνόμενων όπλων ακριβείας στο Ισραήλ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη 07 Μαΐου εκπρόσωποι του Συντονιστικού Συλλόγων της Πάρου συναντήθηκαν με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Πάρου, κ. Λεμονή όπου συζήτησαν αναλυτικά τις προτάσεις αναβάθμισης της Παροικίας, μετά την αρχική συνάντηση παρουσία του δημάρχου Πάρου, κ. Κωβαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διαδικασία των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον λόγο πήρε αρχικά η Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία καλωσόρισε τους δημοσιογράφους που μετά από καιρό βρίσκονται στην αίθουσα της ενημέρωσης με φυσική παρουσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18/5) που φέτος έχει θέμα «Το Μέλλον των Μουσείων: Αναστοχασμός και Επανεκκίνηση», το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την οπτικοακουστική παραγωγή με τίτλο «9 αντικείμενα 9 μουσεία-Μια ιστορία θα σας πω…».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.402, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos