Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Σήμερα 28 Οκτωβρίου 2022, συμπληρώνονται 82 ολόκληρα χρόνια από το πικρό χάραμα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 όταν οι σειρήνες με το τρομακτικό ουρλιαχτό τους ανακοίνωναν στο Πανελλήνιο ότι η φασιστική Ιταλία με έγγραφο τελεσιγραφικό ζητούσε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας να της παραχωρήσει τμήματα του εδάφους της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 6, 13, 36, 37 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κλείδωσαν» για τις 8 και 15 Οκτωβρίου, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Βρουλάκης και Αιμιλία Ξενάκη, θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, με τους δυο ήρωες και πρώην ζευγάρι, να έρχονται όπως θα δούμε και πάλι κοντά. Πως θα προκύψει όλο αυτό;

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια όμορφη εικόνα αντικρίσαν οι καλεσμένοι σε γάμο στο Πήλιο. Εκτός από το πανέμορφο ζευγάρι, τις εντυπώσεις έκλεψε το αγαπημένο τους σκυλάκι, που ήταν ντυμένο με λευκό φορεματάκι, κάνοντας την διαφορά στο γάμο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το «καλάθι νοικοκυριού» ξεκινά με 51 προϊόντα και θα ανανεώνεται κάθε Τετάρτη, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση που διέρρευσε λίγο πριν πάρει ΦΕΚ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε τρίτο μερικό «lockdown» προχωρά η Ουχάν λόγω έξαρσης κρουσμάτων.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βουνό τα προβλήματα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός Πάρου θα αγωνιστούν τα τμήματα μπάσκετ του ΑΟ Πάρου και του Μαρπησσαικού το Σάββατο 29/10.

Στη Νάξο ο ΑΟ Πάρου θα αγωνιστεί με τα Φανάρια στις 13.30 οι γυναίκες και στις 16.00 τα κορίτσια της κατηγορίας U14.

Την ίδια ημέρα στη Σαντορίνη ο Μαρπησσαικός θα παίξει με την ΑΕ Σαντορίνης οι παίδες στις 17.00 και οι κορασίδες στις 19.30.

react

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκδήλωση η οποία συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ατλαντίς» και τον Σύνδεσμο Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου, πρόκειται να λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου στις 19:30 στην αίθουσα της Εκκλησίας στο Άσπρο Χωριό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos