Αναβολές για τις Παριανές ομάδες ποδοσφαίρου – Βουνό τα προβλήματα και σε άλλα νησιά

27 Οκτωβρίου 2022 19:27

Βουνό τα προβλήματα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Τα σωματεία Πύργος, Πανσιφναικός, ΑΟ Σερίφου και Αστέρας Τραγαίας δεν ολοκλήρωσαν τον φάκελο εγγραφής τους στα μητρώα και έτσι δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε επίσημες διοργανώσεις.

Την Κυριακή η ΑΕ Πάρου επρόκειτο να μεταβεί στη Σαντορίνη για να συναντήσει τον ΑΟ Πύργου για την Α κατηγορία και ο ΑΟ Πάρου θα αντιμετώπιζε τον Πανσιφναικό για τη Β κατηγορία. Αυτά τα ματς αναβλήθηκαν , όπως και εκείνα των τμημάτων υποδομών.

react

Η αγωνιστική λοιπόν δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου περιορίζεται σε δύο αγώνες για την κατηγορία Κ14.

Το Σάββατο 29/10 ο Μαρπησσακός υποδέχεται τον Πανθηραικό στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου στις 19.00 και ο Νηρέας φιλοξενείται από τον Α.Σ Σαντορίνης στο Καμάρι στις 16.30.

Να προσθέσουμε πως κανείς δεν είναι σίγουρος για τον τρόπο διεξαγωγής της Α κατηγορίας, αφού η προκήρυξη προβλέπει 4 γύρους, αλλά οι 5 από τις 6 ομάδες ζητούν να γίνει το πρωτάθλημα σε 3 γύρους.

Πραγματικά δεν γνωρίζουμε το πώς θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα και δεν θα εξελιχθεί σε παρωδία.zaxari alevri 01 greek

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos