Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Η Μαρία Σάκκαρη αν και πάλεψε στο 1ο σετ του τελικού του Indian Wells ηττήθηκε με 6-4,6-1 από την Ίγκα Σβιόντεκ στην Καλιφόρνια - Στο Νο3 κόσμου για πρώτη φορά η Ελληνίδα την Δευτέρα (21/3)

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Συγκλονίζει το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο γάμος αυτός διαλύεται. Ο Γιώργης και η Θοδώρα δίνουν οριστικό τέλος στη σχέση τους, εξαιτίας ενός φρικτού γεγονότος που θα αλλάξει ριζικά τις ζωές τους, στη σειρά Σασμός. Πράγματι, ο Γιώργης ζήτησε από τη Θοδώρα μία δεύτερη ευκαιρία, για χάρη του παιδιού.

Κατηγορία LIFESTYLE

H μπίρα όπως πρέπει να είναι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, θέτουν τα ρολόγια μία ώρα μπροστά την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022, όταν ξεκινά η θερινή ώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεπέρασαν τις 125.000 οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή Εργασία, στις αρχές Απριλίου αναμένεται να δημοσιευθεί ο προσωρινός πίνακας των ωφελουμένων για το πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το άνοιγμα της πλατφόρμας επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να αντικαταστήσουν μέχρι και τρεις παλιές συσκευές τους με καινούργιες ενώ, η πλατφόρμα θα ανοίξει στις αρχές Απριλίου και στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσει το πρόγραμμα πριν το Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφαρμογή με την υποηγραφή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εντοπίζει τη φθηνότερη βενζίνη στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα απρόσμενο θέαμα, για άλλη μία φορά μέσα στο φετινό χειμώνα, ήρθαν οι κάτοικοι της Πάρου που έχουν θέα στα ορεινά του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos