Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Για αυτό λοιπόν το ταξίδι είμαστε έτοιμοι να σαλπάρουμε για έβδομη συνεχή χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σκληρή» η απόφαση των ενόρκων - Δεν έδωσαν καμία απάντηση υπέρ της - Ο ηθοποιός δικαιώθηκε για το άρθρο της Άμπερ Χερντ στην Washington Post, που τον χαρακτήριζε έμμεσα «κακοποιητή» - «Συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Ντεπ» το κείμενό της, σύμφωνα με την επιτροπή των ενόρκων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 22:24

7 Τρόποι να μην Σκέφτεστε το Φαγητό

Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, έχουμε πιάσει τον εαυτό μας έστω και μία φορά να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε ένα γλυκό που μπορεί να υπάρχει στο ψυγείο ή ένα νόστιμο φαγητό που περίσσεψε και υπάρχει στην κουζίνα. Αν και μπορεί να είμαστε χορτάτοι και καλυμμένοι ενεργειακά, το μυαλό μας γυροφέρνει σε εκείνη την σοκολάτα που ανοίξαμε προχθές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 22:21

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 22:19

Θάνατος ημεδαπού στην Κέα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΓΙΑΛΙΣΚΑΡΙ” ν. Κέας, 89χρονος ημεδαπός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστός στην τακτική της έντασης κι ενοχλημένος από τη στρατηγική της Αθήνας να διεθνοποιεί με κάθε ευκαιρία την τουρκική προκλητικότητα, ο Ταγίπ Ερντογάν απειλεί για ακόμα μια φορά ευθέως την Ελλάδα, κατηγορώντας μάλιστα τους Έλληνες πολιτικούς ως ανέντιμους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτιμάται ότι η συνολική καθαρή αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη ανέρχεται σε 25 εκατ. ευρώ, ενώ ο αναλογών ΦΠΑ στα 6 εκατ. ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ριζικά μέτρα παίρνει ο Δήμος Αλίμου, προκειμένου ν' αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ηχορύπανσης στο παραλιακό μέτωπο, κατά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκτές έγιναν από το Υπουργείο Υγείας οι εισηγήσεις της Επιτροπής για το τι θα ισχύει με τις μάσκες σε πλοία, κρουαζιερόπλοια, ταξί και φαρμακεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos