Δικαιώθηκε ο Τζόνι Ντεπ: Ενοχη η Αμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση

01 Ιουνίου 2022 22:34

«Σκληρή» η απόφαση των ενόρκων - Δεν έδωσαν καμία απάντηση υπέρ της - Ο ηθοποιός δικαιώθηκε για το άρθρο της Άμπερ Χερντ στην Washington Post, που τον χαρακτήριζε έμμεσα «κακοποιητή» - «Συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Ντεπ» το κείμενό της, σύμφωνα με την επιτροπή των ενόρκων

Nικητής βγήκε στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ. Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και... πείστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο.

Η απόφασή τους χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ».

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στην Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Αφού εξέτασε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, η 7μελής επιτροπή των ενόρκων κατέληξε πως η ηθοποιός κρίνεται ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην συζύγου της.

Μετά από τρεις ημέρες συζητήσεων, η επιτροπή των ενόρκων κατέληξαν στην ετυμηγορία. Από τη στιγμή που βρέθηκε έξω από το δικαστήριο Φέρφαξ, η δικηγόρος του ηθοποιού, Καμίλα Βασκέζ φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη για την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης, ενώ σταμάτησε επίσης, για να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο Φέρφαξ.

 Ο ηθοποιός δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, καθώς βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos